Pinoa Fortumin matkassa kohti puhtaampaa maailmaa

 

Toimintamme perustuu vahvasti ekologisuuteen, kiertotalouteen ja tulevaisuuden kasvatusmenetelmien kehittämiseen, joilla lähestymme tavoitettamme puhtaimmasta ja kestävimmästä mahdollisesta ruoantuotannosta. Tuotannon jokainen vaihe, energiatehokkaista LED-valoista itse energiaan, jolla ne toimivat, on valjastettu tämän tavoitteen saavuttamiseen.

Laadukas ja ympäristöystävällinen lopputuote saavutetaan, kun jokainen tuotantoa koskeva elementti luo olosuhteet tehokkaalle kasvulle, mutta vie mahdollisimman vähän energiaa. Kuten monessa asiassa, kehitys saavutetaan yhteistyöllä ja avoimella tiedon jakamisella. Yhteistyömme Fortumin kanssa mahdollistaa toimintamme pyörittämisen 100 % uusiutuvilla energialähteillä sekä edistää missiotamme ekologisesta kaupunkiviljelystä. Älykkäät ratkaisut, vastuullisuus ja rehellisyys ovat sekä Fortumin että meidän toimintamme ytimessä, mikä mahdollistaa kumppanuutemme täydellisen synergian.

Ruoka matkaa pöytäämme usein pitkän matkan takaa ja kaupungistumisen kiihtyessä tämä välimatka vain suurenee. Teknologian kehitys mahdollistaa aidon lähiruoan tuotannon suuressa mittakaavassa, jopa mitä haastavimmissa ympäristöissä. Hyödyntäen Fortumin asiantuntijuutta uusiutuvista energialähteistä, luomme innovatiivisia ratkaisuja tulevaisuuden kestävään kaupunkiviljelyyn.

 

Lue lisää