Aitoa lähiruokaa ja toimintaa Helsingistä

Kaikki ansaitsevat puhtaan ja ympäristöystävällisen ruokavalion. Uskomme, että se toteutuu parhaiten, kun ruoka valmistetaan lähellä sinua – läpinäkyvästi ja ilman turhia välikäsiä. Rakastamme uusia keksintöjä, luontoa, aitoja tekoja ja rehellisyyttä. Tiedämme, miten kannamme kortemme kekoon tämän päivän ilmastotalkoissa.

Kahden ystävän intohimosta luoda jotakin uutta ja omaa syntyi Pinoa, aidon toiminnan lafka, joka tekee mieluummin kuin puhuu. Tarinamme alkoi vuonna 2018 nähdessämme, miten ruoantuoanto muuttuu maailmalla. Mikä tärkeämpää, huomasimme, että sen on pakko muuttua, jotta emme rasita arvokasta ympäristöämme.

 

Miksi me emme olisi ne,
jotka tekevät asialle jotain? 

 

Kaupunkiviljely ja uudet ruoantuotannon tavat mullistavat sen, miten ruoka matkaa tuottajalta lautaselle. Alusta lähtien meille oli selvää, että mitä tahansa teemmekään, tulee tuotteemme olla laadukkain ja sen tuotantotavan kaikista ympäristöystävällisin.

Ensiksi meidät löysivät suomalaiset huippukokit. Heiltä saamamme luottamuksen ja palautteen pohjalta tarjoamme nyt myös kuluttajille eettistä ja kestävää lähiruokaa, sillä se on meille ainoa oikea tapa tehdä asioita. Uskomme siihen, että ruokasi kuuluu olla paikallista – laadusta tinkimättä.

Meillä ei ole farkkuhaalareita tai isoja viiksiä. Olemme kaikkea muuta kuin perinteisiä maanviljelijöitä. Muutama vuosi sitten emme edes tienneet mitä kaupunkiviljely on. Ymmärsimme tarpeen ja rakastuimme ratkaisuun – sen jälkeen oli helppoa jättää toimistotyön arki.

Haastamme kankeita yrityksiä, vastuullisuuspuheita ilman tekoja ja pölyttyneitä ajatusmalleja. Rohkenemme tehdä asiat omalla tyylillä.

Lue lisää tuotantotavoistamme