
Mikroversoilla väriä ja makua annoksiin
Idun ja varhaisaikuisen kasvin välimuodot, mikroversot, ovat maultaan intensiivisempiä ja visuaalisesti kauniimpia, ravintoarvoltaan moninkertaisia verrattaen saman lajin aikuisiin kasveihin. Versoja voi käyttää monenlaisissa annoksissa.
Tuotantotapamme eroavat perinteisestä maanviljelystä huomattavasti — niin myös maku ja ulkonäkö. Tutustu tuotantotapoihimme täältä!
Tuotteemme
- Aina sesongissa, aina saatavilla
- Jopa 2 viikon säilyvyys
- Eettisesti tuotettua lähiruokaa
Tuotteemme tukuissa
Tilaa ravintolaasi tai kahvilaasi mikroversoja suoraan Suomen suurimmista tukkuliikkeistä.
Auringonkukanversot
Suurilehtinen raikkaan makea sekä napsakka verso, jossa on hieman pähkinäinen maku.
Saatavilla seuraavista tukuista:
Valio Aimo: 250 g
Kespro: 90 g
Upean värikontrastin omaava ja miellyttävän tulinen pieni verso tarjoaa maistajalleen kokoaan suuremman makuelämyksen.
Saatavilla seuraavista tukuista:
Valio Aimo: 90 g
Kespro: 90 g
Herneenversot
Herneenverson pitkät ja rapeat varret sekä samettiset lehdet tuovat näyttävän lisän ruokaan kuin ruokaan.
Saatavilla seuraavista tukuista:
Valio Aimo: 250 g
Kespro: 70 g
Parsakaalinversot
Parsakaalinversossa on hennon kaalimainen maku sekä mehukas suutuntuma. Parsakaalin mikroversot sopivat miedon makunsa ansiosta mainiosti monenlaisiin annoksiin tuomaan lautaselle vihreyttä.
Saatavilla seuraavista tukuista:
Valio Aimo: 50 g
Special Mix
Versosalaattisekoituksessa paksulehtinen auringonkukanverso tuo miellyttävää rakennetta ja retiisi, sinappi, rucola, kyssäkaali ja mizuna antavat väriä ja potkua.
Saatavilla seuraavista tukuista:
Valio Aimo: 60 g
Kespro: 60 g