Vertikaaliviljely

Viljelemme tuotteemme kerroksittain, minkä ansiosta hyödynnämme käytettävissä olevan pinta-alan mahdollisimman tehokkaasti. Kiinnostuimme ympäristöystävällisestä teknologiasta ja rakensimme itse uniikit kasvatusyksikkömme.

Jo pienikin tila kaupungissa mahdollistaa suuren tuotannon. Kerroksittain viljelemällä kasvatusala moninkertaistuu perinteiseen kasvihuoneviljelyyn verrattuna.

Vertikaaliviljelyn mahdollistavat LED-valaisimet, joiden avulla voimme saavuttaa paitsi huomattavan energiansäästön, myös optimoida kasveille suotuisat kasvuolosuhteet. LED-valaisimet nopeuttavat kasvuvauhtia sekä tuovat vahvempaa väriä ja jopa makua kasveihin.

Vertikaaliviljely vapauttaa tilaa luonnosta ja sen avulla voimme hyödyntää muuten käyttämättä jäävät tilat kaupungeissa, jopa maan alla!

 

Hyödyt

  • Tila käytetään tehokkaasti hyödyksi
  • Tuotteet ovat saatavilla ympäri vuoden
  • Nopeampi kasvutahti
  • Vähäiset ruokakilometrit

 

Hydroponinen tuotantotapa

Käytämme jopa 90% vähemmän vettä verrattuna perinteiseen maanviljelyyn. Altakastelun ansiosta itse versoja ei tarvitse pestä ja ne ovat näin helppokäyttöisiä.

Vesi liikkuu kasvatusyksiköissä suljetussa kierrossa, jolloin kasvit käyttävät vain tarvitsevansa määrän vettä. Ylimääräinen vesi kiertää takaisin säiliöön odottamaan uutta kastelua. Kasveista lähtevä kosteus myös napataan ilmasta ja johdetaan takaisin kasveille.

Tähtäämme aina mahdollisimman matalaan energiankulutukseen ja puhtaaseen tuotantoon.
Fortum sponsoroi meille uusiutuvalla energialla tuotetun sähkön.

 

Miksi teemme näin

  • Vedenkulutuksen väheneminen jopa 90 prosentilla
  • Optimoidut kasvatusolosuhteet
  • Ympäristövastuu

Miksi Pinoa?

Pinoan tuotteet ovat aina sesongissa ja aina saatavilla

Aina sesongissa, aina saatavilla

Jopa 2 viikon säilyvyys

Lähiruoalla kestävää kehitystä

Uutiset meiltä sähköpostiisi

Reseptejä, uutisia kaupunkiviljelystä ja muuta kiinnostavaa.

Seuraa meitä Instagramissa & Facebookissa.